Iata cum instalezi Hearthstone pe un telefon Android (Tutorial Video)

Probabil stiti ca in aceasta luna faimosul joc de carti de la Blizzard Hearthstone a sosit si pe Android, evident doar pe tablete. Disponibil in prealabil pe iPad, acest joc fusese anuntat si intr-o versiune pentru mobil, care va sosi de abia la anul. Din fericire am gasit un workaround care micsoreaza asteptarea.

hearthstone telefon android

Cei de la GamesBeat au reusit sa faca Heartstone sa ruleze pe un telefon Android si nici macar nu e nevoie ca smartphone-ul sa fie rootat. Tot ce trebuie sa faceti este sa descarcati fisierul .apk si folderul “com.blizzard.wtcg.hearthstone” de AICI. Apoi copiati fisierele pe telefon, iar apoi instalati ES File Explorer Manager de AICI. Folosind acest soft accesati fisierele descarcate si instalati APK-ul.

Apoi gasiti fisierele si copiati folderul de mai sus (“com.blizzard.wtcg.hearthstone”), dandu-i paste in SD Card/Android/Obb. Porniti Hearthstone apoi, dati sign in si va incepe distractia! Retineti ca jocul nu e optimizat pentru mobile inca, deci anumite functii nu vor putea fi accesate in totalitate.

via ubergizmo

One Reply to “Iata cum instalezi Hearthstone pe un telefon Android (Tutorial Video)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.