WWE Immortals, un soi de Injustice cu wrestleri a sosit pe Android (Video)

Duceati lipsa de clone ale jocului Injustice: Gods Among Us? Ei bine, a aparut un nou joc de acest gen, dar unul cu pretentii numit WWE Immortals si bazat pe staruri din Wrestling, ca John Cena. El e disponibil gratuit pe Android si poate fi descarcat de AICI, dar si pe iOS AICI, tot gratuit.

WWE Immortals joc wrestling android 1

Titlul arata destul de bine si atacurile speciale ale wrestlerilor sunt mult mai spectaculoase decat cele din Injustice. Veti alege cate o echipa de 3 luptatori, ca in Injustice si va veti lupta cu alte 3 personaje. Fiecare victorie va aduce monede WWE, pe care le cheltuiti in magazin, cumparand noi personaje, sau upgradandu-le pe cele existente. Problema e ca fiecare luptator are stamina limitata, iar daca ea scade prea mult nu veti putea folosi acel personaj in lupta.

Evident, exista in app purchases si puteti cheltui bani reali pe monede WWE, pentru a cumpara cartonase stamina sau personaje. In timpul luptelor veti putea schimba personajele in timp real, din echipa de 3 folosita. Gameplayul e simplu si atacurile sunt realizate pe baza de swipe si tap pe ecran, cu combouri speciale spectaculoase, de indata ce se umple un meter special.

Jocul are o campanie single player lunga, dar are si multiplayer. Exista si cate un boss level, iar jocul se anunta destul de addictive.

2 Replies to “WWE Immortals, un soi de Injustice cu wrestleri a sosit pe Android (Video)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.