Link Twin, joc romanesc de la Amber Studio prezentat in forma Alpha la Comic Con 2016 (Video)

V-am tot vorbit despre jocul Link Twin, in ultima vreme, titlu produs de compania locala Amber Studio si acum e momentul sa vedeti si o sesiune de gameplay, oferita la Comic Con 2016. Gameplayul e simplu: avem doi omuleti, doua creaturi in forma de triunghiuri, braduti sau vrajitoare supraponderale fara picioare daca vreti, iar ele pornesc pe un esichier si trebuie sa ajunga la o zona tinta.

amber studio link twin screenshots comic con 2016 alpha build (4)

In cale intalnim obstacole, unele pe care le putem muta chiar, dar si portaluri, usi si bucati din podea care se sfarama. Retineti ca acei doi omuleti se controleaza prin swipe si fiecare mutare a unuia il misca si pe celalalt. Privim actiunea de sus si avem parte de o grafica minimalista si un soundtrack linistitor si zen, pentru un gameplay mai placut.

amber studio link twin screenshots comic con 2016 alpha build (7)

Vom primi si 3 stelute la final de nivel, in functie de numarul de miscari realizat si evident mai putine sunt mai bune. Acolo unde obstacolele sunt plasate fix in cale, le putem folosi pentru a separa cei doi omuleti si sa ii aducem pe o traiectorie ideala. Jocul debuteaza pe 26 septembrie, gratuit in Play Store si App Store si va avea in spate o comunitate, care va putea crea nivele priin editorul integrat in acest titlu. Ele vor fi urcate pe server si votate de public.

Din ce vad avem si powerupuri si aparent va exista si o mica poveste in spate. Revenind totusi la editor, cu el putem crea un nivel fix in forma dorita de noi, mari sau micsora tabla de joc si adauga punctul de spawnare sau tinta nivelului. Avem si obstacole, portaluri, butoane, usi, ziduri si cutii mobile, dar si blocuri care se pot spulbera cand mergem peste ele. Toate se adauga cu un simplu tap.

Am vazut jocul in faza Alpha si deja promite sa fie un hit. Asteptam si un beta cat de curand, pentru a testa Link Twin si sa cream si propriile noastre nivele fistichii.  Mai jos gasiti o galerie si cu simpaticii oameni de la Amber, la standul lor de la Comic Con 2016.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.