Unul dintre jocurile pe care mi le cereti cel mai des la review (desi nu fac recenzii de jocuri pe PC) e Five Nights at Freddy’s: Sister Location. Lansat in octombrie pe Steam, titlul e gata sa ajunga si pe mobil si in ghearele mele critice.

five-nights-at-freddys-sisters-location-joc-mobil-joc-ios-joc-android-lansare-1

In vreme ce surse ca Toucharcade afirma ca va sosi “in curand” pe iOS si Android, Wikipedia mentioneaza data de 10 decembrie pentru acest release. Cei care nu sunt familiarizati cu jocul trebuie sa afle ca el vine dupa intreaga serie “Five Nights at Freddy’s” si o completeaza. Actiunea are loc la Circus Baby’s Pizza World si include obisnuitii monstri animatronici.

five-nights-at-freddys-sisters-location-joc-mobil-joc-ios-joc-android-lansare-2

De aceasta data putem sa exploram pizzeria dupa pofta inimii si sa ne testam corazon-ul cu jumpscares. Majoritatea recenziilor pentru jocul acesta sunt pozitive si personajele, inclusiv Little Sister sunt mai detaliate ca oricand, ca si lore-ul universului creat de Scott Cawthon. Din ce am vazut avem si mini game-uri in care ne uitam prin gaurile unui zid si apare un ochi creepy sau ne jucam la intrerupatoare intr-o camera plina de scantei si cu un monstru gata sa apara oricand.

Hai ca poate ii dau si nota mare!

five-nights-at-freddys-sisters-location-joc-mobil-joc-ios-joc-android-lansare-3

five-nights-at-freddys-sisters-location-joc-mobil-joc-ios-joc-android-lansare-4

via toucharcade

Five Nights at Freddy’s: Sister Location e gata sa ajunga pe mobil peste cateva zile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.