Cel mai nou joc din seria Five Nights at Freddy’s, Sister Location a ajuns si pe mobil, dupa ce fusese disponibil pe Steam inca din toamna. In Play Store costa 16 lei si titlul aduce un concept interesant si ceva mai SF in serie.

five-nights-at-freddys-sister-location-joc-mobil-joc-android-7

Primim o experienta ceva mai cinematica decat pana acum, cu un intro pe masura si o voce care ne ghideaza din postura de proaspat angajat la un parc de distractii futurist, ce reconstituie experienta de la Freddy Fazbear Pizza. Vom explora Pizza World, un parc de distractii dominat de Circus Baby si care are ca punct de atractie aceleasi creaturi animatronice.

five-nights-at-freddys-sister-location-joc-mobil-joc-android-2

Vom trece printr-o serie de conducte de aerisire, vom da electrosocuri manechinelor ce nu ne asculta si ne vom ascunde de roboti sub birou, tragand in fata noastra o usa metalica cu gauri in ea, prin care ne vor spiona ochi curiosi. De aceasta data fiecare noapte aduce si un mini game diferit. Cand vom repara vreun animatronic, cand ne taram prin guri de aerisire si cand ne strecuram in camere dubioase si intunecate.

Sister Location primeste mult mai multe filmulete si monologuri din partea vocii robotice care ne directioneaza actiunile, fata de predecesorii sai. Avem si mini game-uri ceva mai arcade, Custom Night si toate cele 5 nopti ale versiunii de PC. Ramane acum sa pregatim si un review.

Five Nights at Freddy’s Sister Location e disponibil in Play Store si costa 16 lei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.