Call of Duty a ajuns deja pe mobil cu un FPS sau două destul de capabile şi un joc de strategie, iar acum se pregăteşte de încă un release. De această dată sarcina pică în mâinile celor de la King, cunoscuţi pentru Candy Crush mai degrabă. Cum ei au birouri şi în România, nu m-ar mira că noul CoD să fie dezvoltat chiar la noi. UPDATE: se pare ca se dezvolta doar in Suedia!

Suedezii de la King ajungeau sub aripa Activision în 2015 contra sumei de 5.9 miliarde de dolari. Anunţul a venit pe site-ul oficial al creatorului Candy Crush, cu promisiunea că vor aduce experienţă clasică Call of Duty de pe consolă pe mobil. Ni s-a promis şi “redefinirea genului”. Câtă vreme nu trebuie să conectăm 3 culori similare în vreme ce unii se împuşcă în fundal e totul OK.

Noul joc mizează pe socializare, accesibilitatea pentru orice gamer şi se doreşte a fi original. Între timp la toamnă vine şi un Call of Duty care “se va întoarce la rădăcini”, adică în WW2 poate, sau Vietnam zic gurile rele. Nu m-ar mira că jocul King să fie un tie-in cu cel principal. Personal am apreciat şi Call of Duty Heroes şi Call of Duty: Strike Team, deci se poate livra un joc capabil de acest tip pe mobil.

via Polygon

Viitorul joc Call of Duty pentru mobil e dezvoltat de King, creatorul Candy Crush

One thought on “Viitorul joc Call of Duty pentru mobil e dezvoltat de King, creatorul Candy Crush

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.