Destiny 2 primeşte primele trailere cu gameplay, va fi disponibil pe PC exclusiv prin aplicaţia Blizzard

Săptămâna aceasta a fost marcată de marele reveal al lui Destiny 2, care a primit primele trailere de gameplay. Titlul este un FPS evident, doar că de această dată s-a pus accent mai mare pe poveste. Aflaţi care e aceasta în următoarele rânduri.

Umanitatea a fost cotropită de forţele extraterestre, conduse de Lord Ghaul, şeful Red Legion. În această nouă aventură va trebui să salvăm rămăşiţele umanităţii şi să căutăm arme mortale în sistemul solar, pentru a învinge Red Legion. Vor fi 4 lumi de explorat în acest titlu, incluziv Europa “moartă”, cu o pădure luxuriantă. Vom vedea şi oraşe abandonate, un sistem de peşteri şi o bază Red Legion.

Ne mai aventurăm şi pe Titan, una dintre lunile lui Saturn, dar şi pe Nessus, un planetoid uriaş plin de peşteri şi canioane. Faimoasa lună a lui Jupiter, Io, folosită şi în alte jocuri apare aici, cu multe răspunsuri legate de Traveler şi Golden Age. Misiuni mai scurte cu poveşti proprii au fost promise de Bungie, iar povestea poate fi parcursă solo sau în mod cooperativ cu prietenii.

Evident exista şi PvP în the Crucible, cu 4 versus 4 jucători. Un mod interesant este Countdown, unde gamerii vor fi Ofensivi sau Defensivi şi când rundă se termină rolurile se inversează. Scopul este să puneţi o bombă în baza inamică şi să o apăraţi până explodează. Varianta de PC a lui Destiny e disponibilă via Battle.net, oferind suport pentru rezoluţie 4K, aspect 21:9 şi frame rate fără limită.

Posesorii de console PlayStation vor primi conţinuturi în exclusivitate. Jocul soseşte pe 8 septembrie şi aflaţi mai multe detalii din clipul de mai jos.

Posted in FPS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.