Pentru cei care se întreabă ce s-a ales de Carmageddon în ziua de azi, ei bine Carmageddon a ajuns la nivel de CSR Racing. Cel mai nou titlu din serie este Carmageddon: Crashers, gratuit in Play Store şi combinând cursele liniuţă cu ciocnirile trademark ale seriei.

Unii compara jocul şi cu un turnir, în care două maşini se tot îndreaptă una spre alta, cu checkpointuri care trebuie trecute cu bine. Pe drum putem pocni şi oameni şi lucrurile să devină mai sângeroase. Maşina cel mai puţin distrusă de impactul final câştigă. Evident avem şi upgrade-uri şi powerupuri pe care să le aplicăm maşinilor noastre. Şi nu vă imaginaţi bolizi aici, ci tot felul de camioane cu ţepi, maşini deformate şi alte ciudăţenii.

Maşini clasice din celelalte jocuri Carmageddon sunt incluse aici şi grafica arată binişor, judecând după trailere şi gameplayuri de pe YouTube. Putem să adăugăm şi zappere maşinii pentru a îi prăji pe fanii ce intră pe pistă, doar de dragul sportului. Animaţiile sunt spectaculoase, mai ales cea slow motion de la final când are loc impactul.

În mare trebuie doar să schimbăm viteze eficient şi să atingem o viteză maximă ideală pentru a pocni fatal maşina de la linia de finisj. Totul este industrial, hardcore, avem heavey metal în fundal şi personaje îmbrăcate BDSM ne ghidează prin meniu. Practic e ca şi cum echipa care a făcut DOOM-ul de anul trecut primea CSR Racing pe mână.

via Droidgamers

Carmageddon Crashers e acum disponibil gratuit pe Android: curse liniuţă cu final exploziv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.