World of Warcraft pe mobil? Blizzard lucrează la un MMO cu elemente de RTS pentru terminalele mobile

Chiar dacă avem câteva MOBA-uri interesante şi jocuri MMO pe mobil, mai e cale lungă până să ajungă la popularitatea lui World of Warcraft sau Second Life. Aparent Blizzard vrea să cucerească şi zona mobile cu un titlu nou, după cum indică noi listări de joburi ale companiei.

În mod tradiţional Blizzard produce jocuri de PC, dar judecând după ultimii ani au început să acorde atenţie şi consolelor şi altor platforme. Hearthstone spre exemplu e un succes pe mobil, iar revenind la ştirea proaspătă, listarea de jocuri indică realizarea unui joc special pentru mobil. Este căutat un inginer specializat pe Unity, care să lucreze la un proiect MMO RTS.

Trebuie spus că Hearthstone are la rândul său Unity în spate, deci poate are legătură cu acel proiect. Faptul că postarea de job a fost scoasă de pe web poate fi un indiciu că ni se pregăteşte ceva special cu adevărat. În noiembrie are loc BlizzCon 2017, unde Blizzard ar trebui să anunţe proiecte şi jocuri noi. Posibil să aflăm mai multe atunci, sau poate mai devreme, dacă apare vreo scăpare.

Dacă mă întrebaţi pe mine, aş juca imediat un World of Warcraft pe mobil în loc de Chaos & Order de la Gameloft.

via Ubergizmo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.