FIFA Mobile, cunoscut în unele ţări şi ca FIFA Soccer şi FIFA Football (aşa cum apare şi în App Store-ul meu de altfel) tocmai a primit un update mare de tot. Atât de mare încât trece la un sezon complet nou şi şterge progresul celui vechi.

Dacă predecesorul a fost echivalentul lui FIFA 17 pe mobil, noul release vine la timp pentru a face tandem cu FIFA 18. Ce trebuie să ştiţi despre update-ul FIFA Mobile 18? Că resetează total echipa voastră şi toţi jucătorii din ea, inventarul de tokenuri şi bănuţi, dar şi progresul în VS Attack şi Plans. Măcar rămâneţi cu FIFA Points neatinse, dar şi nivelul vostru din Ligi. Mai păstraţi şi logo-urile, din fericire.

O noutate este modul Campaign, o modalitate de joc single player, care oferă capitole cu jucători şi cartonaşe cu extra-uri ca recompompense. Avem şi antrenamente pentru jucători acum, iar Live Events urmează să fie incluse, cu un foramt similar cu cel din Campaign. Se schimbă şi rankingurile jucătorilor, iar dacă ajungeţi la nivelul 100 se schimbă stilul de ranking, deşi încă nu îmi e clar cum.

Un mare bonus e că toată lumea primeşte un cartonaş cu Cristiano Ronaldo gratis, drept cadou de la EA. Acest “FIFA Mobile 18” a sosit pe 1 noiembrie în App Store şi Play Store şi din ce am înţeles recompensele se bazează acum pe coeficientul final OVR al echipei. Orice punct extra la OVR va aduce recompense mai mari la final de sezon. Cât despre evenimentele Live, vom avea Team of the Week, Domination, Scouting, Team Heroes şi Daily Warmup.

Găsiţi jocul mai jos:

Play Store

App Store

FIFA Mobile primeşte o actualizare, care oferă un nou mod single player, Cristiano Ronaldo gratuit drept cartonaş

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.