Fallout Shelter a strâns surprinzător de mulţi fani şi nu neapărat veniţi din trena lui Fallout 4. E un simulator social excelent, amintind puţin de Sims sau Tiny Tower, dar la un alt nivel. Acum ne pregătim de un spinoff, numit Fallout Shelter Online, care va debuta în prima fază în China.

Este o creaţie a celor de la Shanda Games şi sper să aibă binecuvântarea Bethesda, altfel vor păţi precum clonele de Overwatch care au fost scoase din Play Store. Fallout Shelter Online este practic o versiune de Fallout Shelter cu extra funcţii de social networking şi un aspect online mai amplu. Veţi avea dungeon-uri cu events în fiecare zi şi săptămână, personaje colecţionabile, ghilde şi un PvP.

Pentru cine nu e familiarizat cu Fallout Shelter, titlul ne pune într-un “vault”, o comunitate subterană post apocaliptică, pe care trebuie să o administrăm. O administrăm la nivel de alimentare cu apă, curent, hrană şi trebuie chiar să cuplăm chiriaşii şi să îi ajutăm să facă bebeluşi. Fallout Shelter e gratuit in Play Store, iar versiunea Online va debuta în China şi nu ştim dacă ajunge şi în Europa.

Avem un review pentru Fallout Shelter aici.

via Droidgamers

Fallout Shelter Online este anunţat oficial, vine pe mobil în curând

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.