Asphalt 9 Legends e aici! Deocamdată doar în soft launch

De nicăieri a venit azi o veste care ne-a lovit în moalele capului: Asphalt 9 s-a lansat! Deocamdată doar în soft launch şi doar pe iOS, dar doar dacă stai în Filipine. Numele complet al jocului este Asphalt 9 Legends şi încercam să ne dăm seama ce vrea Gameloft să ne ofere aici.

Asphalt 8 a fost un mega hit pe mobil şi a ajuns chiar şi pe console, iar simplul fapt că a fost apreciat acolo ne arată ce hit a produs Gameloft. Jocul a avut şi o sumedenie de actualizări, inclusiv una cu câteva luni în urmă care aducea şi vehicule pe 2 roţi. Judecând după trailerul de mai jos, grafica arată uimitor, puţin cam prea glitzy şi plină de flash-uri şi lasere, dar tot atractivă.

Văd că s-au păstrat rampele şi rotirile nebuneşti în aer, iar feelingul acela de Burnout e şi mai intens. Am observat şi nişte super bolizi McLaren, Bugatti şi Lamborghini pe care probabil vom cheltui rinichi să îi deblocăm. Cineva şi-a tras şi parteneriat cu Ferrari, care are o supermasină pe coperta jocului. Aproape că nu îmi vine să cred că au trecut 5 ani de când a sosit Asphalt 8.

De atunci am avut un Asphalt Overdrive, Xtreme şi Nitro, dar nici unul nu e joc principal în serie. Din ce am auzit jocul schimbă radical modalitate de control a maşinii. Gameloft numeşte asta “Touch Drive” şi afirmă că gamerul se va axa mai degrabă pe întrecere decât pe virare dreaptă/stânga. Sper să nu fie ceva de gen endless runner său control ţinând apasad pe ecran tot timpul…

Avem 50 de maşini licenţiate aici, mod cariera, mod versus şi multe alte bunătăţi. Hai în Filipine să îl jucăm!

via Droidgamers

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.