Ieri când am văzut în App Store jocul The Sims Mobile am crezut că e doar o actualizare, dar aparent era marea lansare a jocului de mobil. După un an de teste, EA şi Maxis au lansat jocul The Sims Mobile pe Android şi iOS. Deşi e gratis, există IAP-uri cu preţ de până la 99.99 dolari.

Ca în orice alt titlu Sims, aici vă puteţi exprima creativitatea, inventând o viaţă complet nouă pentru un alter ego digital. Veţi crea un look şi o personalitate unică pentru omuleţul vostru şi îl veţi pune să adune bogăţii, să îşi upgradeze casa, în vreme ce administraţi relaţiile cu prietenii lui şi cei dragi. Varianta de mobil se doreşte o încercare de a îl ajunge din urmă pe The Sims 4 de pe PC.

Veţi interacţiona cu alţi Simşi ai altor jucători în cadrul unor petreceri sau vă puteţi întâlni cu ei în oraş chiar. Acolo comunicaţi cu stickere şi îi veţi putea complimenta. Puteţi chiar avea relaţii romantice sau prietenoase cu alţi Sims, dar şi primi premii dacă sunteţi curajoşi şi îi sărutaţi sau descoperiţi o nouă reţeta. Lucrurile merg şi mai departe, astfel că puteţi porni familii pentru personajele voastre.

Gameplayul este limitat de timere şi IAP-uri, trebuie spus şi asta. E interesant că avem şi filmuleţe care apar în joc pe măsură ce facem level up şi ne spun mai multe despre cum a evoluat viaţa personajului. Să sperăm că deblocabilele sunt uşor de obţinut strict prin gameplay, nu blocate în spatele unui paywall.

via Android Police

EA lansează The Sims Mobile, disponibil gratuit pe iOS şi Android

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.