Scriam cu ceva vreme în urmă că ni se pregăteşte un nou joc Harry Potter, unul care urmează să sosească pe mobil. Numele său este Harry Potter: Hogwarts Mystery şi îl puteţi juca gratuit pe Android şi pe terminalele iOS. Hai să vedem ce ne rezervă.

Veţi crea propriul personaj de la zero şi veţi avea 7 ani de cursuri la şcoala de magie care a strâns sute de milioane de fani în toată lumea. E vorba despre Hogwarts, cu toate rigurozităţile sale enervante, dar şi farmecul care pândeşte în fiecare cotlon (plus pericole). Veţi alege Casa preferată, participa la ore de realizat poţiuni şi da, Professor Snape e aici, chiar dacă din păcate actorul care îl juca în film a încetat din viaţă.

Îl avem şi pe Professor McGonagall pentru “Transfigure” şi există dueluri. Sper să vedem şi ceva quidditch (sunt 99% sigur că am scris greşit) şi posibilitatea de PvP. Jucătorii au şi o poveste la dispoziţie, astfel că trebuie să afle de ce fratele lor mai mare a fost exmatriculat de la Hogwarts. Există şi IAP-uri, iar jocul este compatibil cu terminalele cu minim Android 4.4 şi minim iOS 10.

Ocupă în jur de 89 MB pe Android şi 161 MB pe iOS, dar sunt sigur că sunt şi extra downloaduri după. Acţiunea are loc în anii ’80 şi vom interacţiona cu Dumbledore, Snape, Hagrid şi mulţi alţii. Totul e pe bază de tap şi swipe şi titlul e foarte intuitiv, fiind gândit pentru vârste de la 4 ani în sus. Are ceva de Sims, ceva de Bully (dar fără violenţă) şi ceva de Simpsons Tapped.

Revenim cu review.

via Warner Bros

Avem joc Harry Potter pe mobil! Hogwarts Mystery e aici, gratuit pe iOS şi Android

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.