Până să vină marele joc nou de mobil Harry Potter de la Niantic, cel pe bază de augmented reality şi inspirat de Pokemon GO, iată că ni se pregăteşte încă un titlu. Harry Potter: Hogwarts Mystery este numele său şi mai jos puteţi vedea noul său trailer.

Ca grafică şi abordare mă duce cu gândul la “Bully”, dacă îl mai ţineţi minte sau la un Sims. Ştim că acesta va fi un RPG cu elemente de acţiune şi că va se axa mult pe socializarea între jucători şi personaje. Vom crea un personaj care va primi invitaţia la Hogwarts şi va trebui să se integreze. Acţiunea are loc pe parcursul celor 5 ani cât durează studiile la faimoasa scoala de vrăjitorie.

Vom învăţa vrăji, ne vom duela în poţiuni şi incantaţii şi vom învăţa modalităţi de protecţie contra artelor întunecate. Producătorul jocului promite o versiune 3D amplă de Hogwarts de explorat. Jam City se ocupă de acest titlu şi a promis că vom lua contact cu cei mai îndrăgiţi profesori din cărţile celebre. Dueluri, amestecuri de poţiuni şi prieteni sau animozităţi vor fi create pe parcurs.

Jocul se lansează pe Android în acest an şi ceva îmi spune că nu va fi gratuit.

via Droidgamers

Harry Potter: Hogwarts Mystery este cel mai nou joc de mobil din seria Harry Potter; Iată noul trailer

One thought on “Harry Potter: Hogwarts Mystery este cel mai nou joc de mobil din seria Harry Potter; Iată noul trailer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.