God of War, cel mai nou joc de PS4, care a debutat în România pe 20 aprilie a reuşit să stabilească un nou record de vânzări. Cea mai nouă aventură a lui Kratos a depăşit pragul de 3.1 milioane de copii vândute în primele 3 zile de la lansare.

Vestea vine de la Sony Interactive Entertainment şi sunt destul de sigur că jocul a sărit deja de 5 milioane copii la momentul scrierii acestui articol. Disponibil doar pe PS4, jocul a devenit cel mai bine vândut titlu first party pentru consola. Este o creaţie a celor de la Santa Monica Studio şi ne prezintă un Kratos mai matur, cu o nouă familie şi un fiu de crescut şi protejat, Atreus.

De această dată ne aventurăm în mitologia nordică, unde ar trebui să ne întâlnim cu Valkirii, Odin, Thor şi toată şleahta. Au trecut 8 ani de la ultimul release God of War şi a fost nevoie de 5 ani pentru ca echipa lui Cory Barlog să realizeze acest titlu. Reţineţi că e vorba despre un joc single player, fără co-op, fără multiplayer. Se axeaza strict pe poveste şi livrează undeva pe la 20 de ore de gameplay.

Jocul arată genial în 4K HDR pe PS4 Pro, după cum am văzut la lansare şi nu lipsesc nici boss battles magistrale, cu inamici cât casa. După ce l-am văzut în 4K am început să iau serios în calcul să îmi cumpăr un PS4 Pro special pentru acest joc. Între timp puteţi vedea o serie de gameplayuri pe care le-am realizat pentru acest joc pe canalul YouTube.

Titlul costă 279 lei pe piaţa noastră de obicei, dar recent a scăzut la 258 lei aici.

God of War depăşeşte 3.1 milioane de unităţi vândute în primele 3 zile după lansare
Tagged on:         

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.