Se pare că avem două super oferte în Google Play Store în această săptămână, cu două jocuri excelente la reducere. Mă rog, reducere e ciudat spus, pentru că sunt gratuite. Monument Valley şi Hitman Sniper sunt cele două titluri.

Monument Valley a făcut istorie, atunci când a fost lansat în 2014, devenind un reper pentru level design şi arhitectură de nivele. Recenziile au fost răsunătoare, iar jocul avea un aer de somnifer şi meditaţie zen, care te calma. Puzzle-urile nu erau frustrante, iar labirinturile stil M. C. Escher se legau misterios în faţă ta şi găseau rezolvări la care nu te aşteptai.

Jocul a vândut peste 26 de milioane de copii în primii 2 ani. Stilul vizual minimalist aminteşte de cultura japoneză şi de jocurile Windowsill, Fez şi Sword & Sorcery. Descărcaţi jocul gratuit de AICI.

Hitman Sniper debuta în anul 2015 şi este un titlu single player de tip “shooting gallery”. E total atipic pentru seria Hitman, chiar dacă păstrează elementele de stealth la nivel de eliminare a paznicilor pentru a nu fi descoperiţi. Aveţi şi timp limită şi interacţiuni umane de calculat. Dacă împuşti marele boss, îi fuge escorta şi alertează paznicii.

Tu vezi tot doar prin luneta pustii tale şi trebuie să calculezi unele împuşcături încât moartea paznicilor să pară accident prin curentare, cădere în piscină, sau alte giumbuşlucuri. În ultimele actualizări Square Enix a adăugat un mod zombie, arme noi şi a oferit update-uri sezonale de Halloween şi Crăciun. Descărcaţi jocul gratuit de AICI.

Jocurile gratuite ale săptămânii: Monument Valley şi Hitman Sniper

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.