Project Cars e cel mai nou simulator auto care se pregăteşte să ajungă pe mobile. După GRID şi ai săi nebuneşti 8 GB ocupaţi pe iPhone, pregătiţi-vă să spargeţi mulţi lei şi mulţi giga pe noul joc. Detalii mai jos.

Project Cars este o serie de jocuri de la Slightly Mad şi Bandai, care se axează pe o experienţă de şofat cât mai realistă. Slightly Mad i-au contractat pe cei de la GAMEVIL pentru a crea o variantă de mobil. Jocurile din serie au fost disponibile pe console şi PC din 2015 încoace. Jocul de mobil se numeşte Project Cars GO şi sper să nu ne trezim cu un titlu prea arcade sau transformat în endless runner.

Ca şi jocul de pe console şi PC, acest titlu va avea numeroase automobile cu licenţă, multiple opţiuni de personalizare şi “o senzaţie autentică de condus”. Judecând după coperta jocului vom avea cu siguranţă bolizi de la Le Mans şi bestii de la Ford sau Nissan. Parcă văd şi un Porsche sau Toyota în fundal, tot de la Le Mans. E bizar că ştim doar de lansarea pe Android şi nimic pe iOS, ceea ce se întâmplă cam rar.

Primul joc Project Cars a sosit pe Windows, PS4 şi Xbox One în 2015. Avea 74 de automobile, 30 de locaţii şi 110 circuite, dintre care 23 sunt reale. Probabil vă întrebaţi ce e diferit faţă de Forza Motorsport şi Gran Turismo. Ei bine jocul îţi dă toate maşinile deblocate din prima, dar ce e diferit faţă de rivali e că prezintă curse întinse pe mai multe zile, cu calificări şi condiţii meteo în schimbare.

Sper să aibă un preţ rezonabil.

via Engadget

Project Cars GO va ajunge pe mobile în curând

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.