Asphalt 9: Legends a fost confirmat încă de la începutul anului, când încă era zăpadă afară şi acum revine printr-o confirmare suplimentară de la Gameloft. Aflăm că va sosi în această vară pe iOS şi Android şi va oferi o experienţă de “arcade racing”.

Ni se promite un upgrade de calitate grafică, la paritate cu consolele şi Gameloft ar fi creat un nou engine special pentru acest joc, se pare. Au rămas în acţiune clasicele cascadorii realizate cu maşinile, nitro boost, rotiri la 360 grade, rampe cu designuri nebuneşti şi sper să avem o locaţie la fel de fascinantă cum a fost Islanda în Asphalt 8.

Asphalt 9 va inaugura un sistem numit TouchDrive, care schimbă experienţa de şofat în joc. Din ce am înţeles uşurează jocul cu o singură mână şi simplifica mult controlul. Cel puţin aşa am auzit eu, deşi Gameloft promite mai nou că TouchDrive adaugă şofatului un element de strategie. Jocul va avea şi multiplayer în timp real, cu alţi 7 gameri şi va integra un sistem de socializare şi “cluburi” pentru fani. Din păcate nu avem o dată clară de lansare, dar ştim că noul titlu va avea o prezentare la E3 2018, între 12 şi 14 iunie.

După cum ştiţi jocul e deja disponibil în soft launch în ţări ca Filipine de câteva luni.

via Phone Arena

Asphalt 9: Legends va sosi în această vară pe Android; Iată ce mai ştim despre joc

One thought on “Asphalt 9: Legends va sosi în această vară pe Android; Iată ce mai ştim despre joc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.