Nebunia cu Might & Magic era în floare în România la începutul anilor 2000, dar de atunci hype-ul a scăzut. Mai ales că ultimele jocuri din serie, precum Might & Magic Heroes VII nu a fost primite cu căldură. Ubisoft îşi încearcă acum mâna şi pe mobil, cu noul Might & Magic Elemental Guardians, proaspăt sosit pe iOS şi Android.

Avem de-a face cu un RPG aici, care a fost creat de către Ubisoft Barcelona Mobile şi care aduce “dueluri strategice PvE şi PvP”. Dacă vă uitaţi la trailere, titlul se laudă că e un “joc de colecţionat eroi”. Sute de astfel de creaturi vă stau la dispoziţie şi avem şi lupte în augmented reality. Bătăliile se dau între party-uri de eroi, fiecare cu abilităţi ofensive, defensive, buff-uri şi puteri de vindecare.

Din ce văd în trailer puteţi chiar să faceţi summon, chemând dragoni sau alte bestii. Peste 400 de creaturi elementale animate sunt incluse aici, de la dragon la Paladin şi de la Giant la Assassin. Avem şi IAP-uri, de la 99 de cenţi până la 99 de dolari. Dacă nu aveţi chef de PvP există şi o campanie single player. Marea problemă a jocului e că universul şi personajele nu seamănă cu seria Might & Magic ci par ceva nou şi inventat pe loc.

Jocul are şi o tonă de grinding şi nu are acel vibe medieval/ SF al seriei. Grafica e foarte colorată şi copilăroasă, cu medii de joc surprinzător de detaliate. Animaţiile personajelor sunt complexe în lupte, amintind de clasicele JRPG-uri unde stai şi minute să faci o vrajă mai specială. Şi în cazul în care vă întrebaţi, da, există un energy system care limitează numărul de bătălii pe care le puteţi purta şi avem şi mod Auto pentru grinding.

Zic să îl încercaţi fie şi numai de curiozitate.

via Phone Arena

Might & Magic Elemental Guardians este un nou joc RPG pentru Android şi iOS, lansat de Ubisoft

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.