Dead Island Survivors ajunge în sfârşit pe Android, cu elemente de tower defense

Dead Island este o serie de jocuri FPS horror survival, care inevitabil a ajuns şi pe mobil. Aici se schimbă totuşi genul şi registrul jocului, iar Dead Island Survivors este mai mult builder şi tower defense decât joc de acţiune. E disponibil pe iOS din 2016 şi de abia acum a ajuns pe Android.

Culmea e că grafica nu arată rău deloc şi din ce văd plasaţi turete şi un erou în calea hoardelor de zombii, încercând să vă apăraţi baza de pe insulă. Sunt şi turete cu foc, rachete şi un malac cu un topor (sau să fie o ancoră!?). Faţă de alte tower defense-uri, acesta propune o grafică 3D şi o cameră mai apropiată de acţiune.

Dead Island Survivors va permite să construiţi clădiri şi turete, să puneţi capcane în calea zombiilor şi să folosiţi abilităţi speciale. Puteţi recupera viaţa personajului, dar turetele nu se mai refac. Puteţi şi să distrageţi nemorţii, să folosiţi graduri electrificate, iar dacă inamicii intră în tabăra voastră e game over. Personajul poate ataca automat orice zombie pe care apăsaţi pe ecran.

Dublu tap înseamnă activare de skilluri speciale. Avem până şi o pseudo poveste aici. Există şi un aspect de colecţionare de eroi, iar controlul e foarte simplu, pe bază de tap pentru a merge în direcţia dorită. La început de rundă vă puneţi turetele şi capcanele. Chiar dacă e un joc gratuit, puteţi cheltui până la 99.99 dolari pe IAP-uri. Nu îmi e foarte clar dacă există şi un aspect PvP aici, dar voi investiga.

Jocul e gratuit in Play Store şi App Store.

via androidheadlines

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.