Asphalt 9: Legends se pregăteşte de lansare, ştiam asta de ceva vreme, dar acum începem să avem şi dovezi că se apropie marele moment al debutului. Gameloft a început să ofere posibilitatea de pre-înregistrare în Google Play Store pentru acest titlu, cu recompense la pachet.

Ştiam că Asphalt 9 e programat să sosească în această vară, dar nu ştiam exact când. Aparent aceasta pre înregistrare ar fi un semn că se apropie lansarea. Norocoşii care au un cont App Store setat pentru Filipine pot juca deja o versiune beta a acestui titlu. Pe Android în schimb nici urmă de Asphalt 9 beta sau alpha. Fanii jocului se pot înregistra în Play Store pentru a primi o notificare legată de momentul când jocul devine live, plus bonusuri.

Bonusurile celor care se înregistrează sunt deblocate săptămânal pentru gamerii de pe Android până ce vine jocul. Aş zice că Gameloft s-a şi scăpat cu data de lansare, pentru că pe site apar 4 bonusuri gratuite, deci jocul ar trebui să vină la început de august. Mă gândesc că e vorba despre zeci de mii sau sute de mii de credite, maşini în exclusivitate, nitrous la discreţie şi personalizări cosmetice unice pentru maşini.

Titlul ar fi mai arcade ca niciodată, uşor de jucat cu o singură mână şi similar cu NFS No Limits, din ce am înţeles. Vă puteţi preînregistra aici.

via Phone Arena

Asphalt 9 Legends oferă acum pre-înregistrare în Google Play Store cu recompense

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.