Life is Strange ajunge în sfârşit pe Android; Episodul 1 e gratuit

Life is Strange, unul dintre cele mai bune jocuri pentru adolescenţi şi tineri a ajuns în sfârşit pe Android, după ce a fost disponibil pe PC şi console, dar şi pe iOS. Primul episod este gratuit in Play Store şi avem detalii despre joc mai jos.

Varianta de pe Android are nevoie de terminale ce rulează minim Android 6.0 sau versiuni mai noi, cu suport pentru OpenGL 3.1. Aveţi nevoie şi de un device cu minim 2 GB RAM. Square Enix recomanda terminale ca Galaxy S7, Google Pixel sau Xperia-urile din ultimii ani. Atât varianta de iOS, cât şi cea de Android vin cu IAP-uri, dar e vorba doar despre bani daţi pe episoade.

Life is Strange este o aventură 3D bazată pe dialog şi alegeri, în stilul jocurilor de la Telltale Games. Fiecare alegere a voastră poate schimba cursul poveştii şi relaţiile interumane pe care le formaţi cu colegii de cursuri, rude, prieteni, iubiţi sau iubite.

Versiunea de Android aduce şi suport pentru controller, în exclusivitate, pentru că iOS nu are aşa ceva. De portarea de pe Android s-a ocupat firma din Ucraina Black Wing Foundation. Jocul oferă posibilitatea de a partaja progresul prin social media şi debuta iniţial în 2015 pe console. Spune povestea studentei la fotografie Max Caulfield care află că poate schimba curgerea timpului.

Tânăra îşi foloseşte puterea pentru a schimba evenimentele nefericite din viaţa sa, dar declanşează un soi de “butterfly effect”, care provoaca haos şi consecinţe teribile. Max are o viziune legată de o tornadă care distruge o parte din oraşul Seattle untre trăieşte ea. Are o relaţie specială cu Chloe, personajul cheie din Life is Strange Before the Storm şi apar tot soiul de drame adolescentine, cu fete dispărute, atitudini suicidale şi depresie.

Jocul este unul episodic, cu 5 episoade, lansate la câteva luni distanţă. Pe Android primul episod e gratuit, al doilea este 1 euro, iar restul de 3 costă 6 euro. Cine vrea un season pass primeşte o reducere de 43% în aceste zile. Între timp aflaţi că Life is Strange 2 va sosi pe 27 septembrie pe PC, PS4 şi Xbox One.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.