Cineva îmi tot zicea că ar trebui să joc Dead by Daylight pentru a înţelege mai bine Identity V pe mobil. Ei bine se pare că o voi face în curând pentru că Dead by Daylight este oferit gratuit în luna august prin PlayStation Plus.

După cum ştiţi, Sony oferă în fiecare lună o serie de jocuri gratuite pentru cei care au abonamentul PS Plus. Titlurile au fost anunţate oficial şi e vorba în luna august de Mafia III şi Dead by Daylight. Mafia III (review aici) sosea în 2016 şi în abuz de muzică de Jimi Hendrix şi cu o poveste violenta a readus la viaţa celebra serie, doar că i-a dat puternice tente de luptă rasială.

Eroul este Lincoln Clay, veteran din Vietnam şi arhetipul de bărbat de culoare care transcende rasa şi devine un simbol de erou şi anti erou universal. Scopul său este să distrugă mafia italiană. Dead by Daylight este un joc horror 4 versus 1, în care veţi controla fie un criminal care fugăreşte 4 supravieţuitori într-un mic sandbox cu scenariu de slasher, sau puteţi juca ca un supravieţuitor care fuge de ucigaş.

Alte bunătăţi oferite luna aceasta gratis pe alte platforme Sony sunt:

  • Bound by Flame – PS3
  • Serious Sam 3 BFE – PS3
  • Draw Slasher – PS Vita
  • Space Hulk – PS Vita

Jocurile ar trebui să vină pe 7 august, iar Sony plusează cu un titlu PlayStation VR pentru posesorii de PS VR. E vorba despre Here They Lie, care rămâne gratuit până în octombrie. Acel titlu este o experienţă de coşmar, în care creaturi diabolice controlează un oraş. Noi îi parcurgem coridoarele şi sălile uriaşe în first person, speriindu-ne la fiecare pas. E ca şi cum DOOM s-ar combinat cu Max Payne 1, cu o doză uşoară de Silent Hill.

Mai mult decât atât Knowledge is Power devine şi el gratuit între 7 august şi 6 noiembrie. I-am făcut review aici. Arată bine pachetul de jocuri şi sunt curios ce vine în septembrie.

via Sony

Jocurile gratuite PlayStation Plus pe luna august 2018: Mafia III şi Dead by Daylight

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.