Cine ar fi crezut că Tom Cruise va avea vreodată ceva în comun cu PUBG? Aparent PUBG Mobile primeşte pe parcursul acestei luni un crossover cu cel mai nou film Mission Impossible, Fallout. Aflaţi mai jos detalii despre această actualizare trăznită.

Update-ul se poate descărca chiar acum pe iOS şi Android şi include muzică nouă in game, inspirată de cea din film. Asta poate sună bine pentru voi, dar mie îmi dă dureri de cap pentru copyright strike. Aparent primim noi conţinuturi în joc inspirate de filmul de acţiune cu Tom Cruise. Pe lângă muzica de fundal avem recompense în joc, precum costume, paraşute personalizabile şi misiuni speciale în modurile Team Rush, Survival sau în perspectiva First Person.

Dacă realizaţi acele challenge-uri veţi primi “Agent IDs” în contul vostru, folosite pentru a debloca haine purtate de Tom Cruise în film. E vorba despre jachete, pantaloni, cizme şi sper eu şi arme.

E vorba de challenge-uri care apar brusc în joc. Ca o menţiune secundară, PUBG Mobile a strâns deja peste 100 de milioane de jucători, conform unui reprezentant Tencent. Se pare că parteneriatul cu Mission Impossible e doar primul dintr-o lungă serie de asocieri cu branduri mari din zona multimedia/film/muzica.

Mission Impossible: Fallout a avut un debut record în cinematografe, cu încasări de 61.5 milioane de dolari. A depăşit toate recordurile precedentelor filme din serie. PUBG Mobile pe de altă parte debuta pe 19 martie pe iOS şi Android şi a generat 30 de milioane de dolari în venituri de atunci. De când a sosit şi Royale Pass veniturile s-au triplat.

via Venturebeat

PUBG Mobile devine Mission Impossible Fallout printr-un crossover exclusiv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.