Până acum PUBG Mobile a fost rezervat unor telefoane flagship şi high midrange mai degrabă decât vreunui telefon de buget. Acum ajunge şi pe terminalele ceva mai slăbuţe, prin intermediul lui PUBG Mobile Lite. Acest titlu a ajuns în Play Store în această săptămână şi avem detalii despre el mai jos.

PUBG Mobile Liţe este disponibil deocamdată doar în soft launch în Filipine, aşa cum a fost şi Asphalt 9 o bună parte din acest an. Evident APK-ul acestui PUBG Lite a scăpat pe web, dar vă descurcaţi voi să îl găsiţi. Cred că rulează şi pe telefoane cu 2 GB RAM, dar nu m-aş hazarda chiar la 1 GB. Această versiune a jocului face câteva compromisuri pentru a rula pe mai multe terminale.

Astfel harta măsoară doar 2×2 km acum în loc 8×8 km ca în varianta full, iar gamerii se adună câte 40 pentru o sesiune de battle royale, în loc de 100. Meciurile sunt şi mai rapide, pentru că totul să fie jucat din mers fără probleme. Fiind în faza de soft launch au fost semnalate şi buguri precum încercări de autentificare nereuşite, dar şi ceva lag şi sunt încă mulţi boţi în jocuri.

Jocul a fost dezvoltat pe bază de Unreal Engine 4 şi mi se pare că a fost lansat intenţionat odată cu Fortnite pe Android pentru a îi mai stirri din popularitate. Aveţi aici un tutorial despre cum obţineţi PUBG Mobile Lite acum pe telefonul vostru.

via Android Authority

PUBG Mobile Lite e o modalitate de a juca PUBG Mobile şi pe telefonul tău de buget

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.