La un an după filmul Blade Runner 2049 vine şi jocul de mobil, un hero RPG collector

Prin toamna anului trecut apărea filmul Blade Runner 2049 după o aşteptare de decenii şi iată că la un an distanţa se iveşte şi un joc de mobil asociat peliculei. Este un titlu de tip hero collector RPG, care e departe de jocul clasic Blade Runner din 1997.

Acela era un point and clcik legendar realizat de către Westwood Studios, oamenii responsabili cu Command & Conquer. De această dată vom aduna eroi şi probabil ne vom bate ca în Star Wars Galaxy of Heroes, judecând după capturile de ecran de aici, dar şi video-urile cu gameplay. Luptele sunt turn based, dar avem şi un element de strategie la fiecare mişcare a noastră pe eşichier. Mă intrigă faptul că putem face alegeri în cadrul poveştii şi dialogurilor, ceva ce nu vezi în titlurile gen hero collector.

Blade Runner 2049 este un joc care se afla în open beta pe Android şi e posibil să nu meargă pe destul de multe telefoane. Veţi prelua rolul unui Blade Runner care se afla la vânătoare de replicanţi, ca în film. Vă veţi lupta cu replicanţii în secvenţe turn based şi folosind arme SF. E bizar că producătorul jocului, Next Games promite că vom avea sute de personaje de ales şi jucat, deşi în film dacă apar 20 de personaje importante e bine.

Dacă va suna familiar Next Games, ei sunt studioul din Finlanda care a lansat recent The Walking Dead: Our World, pe bază de AR. Blade Runner 2049 are şi un element de PvP cu lupte între gameri, dar avem şi secvenţe în care facem munca de detectiv şi explorăm Los Angeles-ul viitorului. Puteţi verifica dacă va merge jocul aici.

via Droidgamers

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.