Aţi remarcat probabil că am publicat ieri un preview pentru cel mai nou joc Spider-Man, chiar dacă lansarea are loc la final de săptămână. Cel mai nou titlu cu Spidey se numeşte Marvel’s Spider-Man şi se lansează în România pe 7 septembrie, la ora 18:00 în cadrul unui eveniment organizat la Altex Promenada Mall.

Creaţie a celor de la Insomniac Games, acesta este un joc action adventure, în care iarăşi ne dăm pe pânză în New York, dar cu o mecanică nouă pentru acest web slinging. E una dintre puţinele dăţi când avem o poveste într-un joc Spider-Man care nu este legată de un comic book existent, de un alt joc sau film.

Va acoperi mai mult decât de obicei şi viaţa personală a lui Peter Parker, cu care vom juca inclusiv în secvenţe puzzle în laborator. Vă aşteaptă un New York open world uriaş şi aproximativ 20 de ore de gameplay. O sumedenie de gadgeturi pentru costumul high tech al lui Spidey sunt incluse, toate cu upgrade-uri. Peter Parker are 23 de ani în acest joc şi dă senzaţia că e puţin mai matur decât varianta jucată de Andrew Garfield să zicem în The Amazing Spider-Man.

Da, în continuare e plin de glume, dar tonul poveştii e un pic mai întunecat. Cât despre lansarea de la Altex Promenada, ea începe la ora 18:00 şi va include şi tombole şi concursuri cu premii, printre care un pachet goodies Spider-Man cu ghiozdan, şepci PlayStation, tricouri Spider-Man şi postere cu celebrul erou păianjen. Jocul costă 279 de lei la Altex, exclusiv pe PS4 şi există şi o variantă Spider-Man special Edition cu bonusuri Spidey Pack la 319 lei.

Mai este şi varianta de consola PS4 Pro ediţie limitată roşie Spider-Man la 2199 lei.

Marvel’s Spider-Man se lansează în România pe 7 septembrie la Altex Promenada Mall

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.