Life is Strange: Before the Storm vine pe mobil pe 19 septembrie

Încă un joc excelent din seria Life is Strange vine pe mobil. După ce titlul original a sosit pe Android la început de vară, acum şi Life is Strange: Before the Storm ajunge pe mobil. Debutează acolo pe 19 septembrie şi avem detalii mai jos.

În primul rând am jucat acest titlu cu ceva vreme în urmă şi i-am apreciat doza de “teen drama”. Are rol de prequel pentru primul Life is Strange şi este o creaţie a celor de la Deck Nine. 3 episoade au fost lansate pe Windows, PS4 şi Xbox One, iar acum jocul ajunge atât pe mobil, cât şi pe Linux şi Mac OS.

Povestea se axează pe Chloe Price, adolescenta rebelă de 16 ani, traumatizata de moartea tatălui său şi urându-l pe prietenul mamei sale. Chloe fumează iarbă, merge la concerte la care nu are voie şi se îndrăgosteşte de o fată populară de la şcoală, Rachel Amber. Aveţi de făcut alegeri şi veţi declanşa ramificaţii ale acţiunilor prin deciziile voastre. Acţiunea se desfăşoară prin atingerea ecranului pe mobil şi avem puţine secvenţe cu libertate de mişcare.

La nivel vizual primim cam acelaşi look ca la Life is Strange, dar şi o coloană sonoră GENIALĂ realizat de formaţia indie britanică Daughter. Abilitatea specială a lui Chloe este Backtalk şi prin atitudinea sa badass poate ieşi din orice situaţie. Nu avem preţuri pentru jocul de mobil încă, dar mă aştept la ceva de gen 5 euro per episod.

via Droidgamers

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.