Momentul pe care îl aşteptam cu toţii este aici: am aflat data la care va sosi demo-ul pentru jocul FIFA 19. E vorba despre data de 13 septembrie, când veţi putea avea un crâmpei din experienţa celui mai nou simulator de fotbal de la EA Sports. Avem detalii mai jos.

Evident demo-ul este gratuit, iar echipele care vor fi include în această secţiune de joc sunt următoarele: Bayern Munich, Juventus, PSG, Manchester City, Manchester United, Tottenham Hotspur, Borussia Dortmund, Real Madrid, AŞ Roma şi Atletico Madrid. Pe lângă jocurile clasice în mod Kick Off, vom putea savura puţin şi din povestea lui Alex Hunter în Journey Mode.

The Journey: Champions este noua etapă, dar şi capitolul final şi dramatic al poveştii lui Alex. De această dată avem şi alte personaje jucabile în poveste, precum sora vitregă a jucătorului, Kim sau prietenul său Danny Williams. Da, ati auzit bine, jucam si fotbal feminin in mod Story acum. Alex Hunter a debutat în FIFA 17 şi i-am urmărit traiectoria ascendenta în ultimele jocuri, de la un băiat ce juca fotbal în spatele blocului la un superstar la Real Madrid.

Dacă demo-ul vine gratuit pe 13 septembrie pe PS4, Xbox One şi PC, jocul full va fi disponibil de pe 28 septembrie. Va sosi şi pe Nintendo Switch şi aici am scris despre ratingurile celor mai celebri jucători din acest titlu. AFlaţi şi că FIFA 19 mai aduce şi moduri de joc Champions League şi UEFA Europea League.

via @PlayStation

Demo-ul FIFA 19 se lansează pe 13 septembrie; Iată tot ce trebuie să ştii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.