PUBG Corp a lansat în ultimele 24 de ore versiunea 0.8.0 de PUBG Mobile, pe Android şi iOS. În sfârşit primim harta Sanhok pe ambele platforme, dar şi alte câteva noutăţi, inclusiv un mult aşteptat mecanism anti trişare. Hai să vedem ce mai e nou.

Există noi setări personalizabile de pick up, achievement-uri noi, clanuri, noi misiuni, Royale Pass şi altele de gen. PUBG Corp a anunţat şi o perioadă de mentenanţă pentru serverele PUBG Mobile, care aparent s-ar fi terminat în ultimele ore. Harta Sanhok se poate descărca separat şi vine cu arme noi şi vehicule noi. E vorba despre Flare Gun, o puşcă automată numită QBZ şi un ataşament de shotgun numit Duckbill.

La vehicule avem un Muscle Car şi apare şi un foarte badass vehicul UAZ Bulletproof. Sanhok este o hartă destul de mică, având o pătrime din mărimea lui Erangel sau Miramar, dar tot include 100 de gameri pe sesiune.

Flare Gun va solicita un air drop, iar QBZ este o puşcă automată, care trage cu muniţie de 5.56 mm. Poate trage şi în mod single şi în mod full auto. Duckill este ataşament pentru shotgun şi reduce împrăştierea pe verticală şi o creşte pe cea verticală. Alte noutăţi includ posibilitatea de a şterge serii de prieteni din lista de friends, animaţiile sunt optimizate mai bine pe unele terminale şi friendly fire-ul nu mai este penalizat.

Sunt şi ceva modificări la chat pentru a îl face mai comod. Jocul se descarcă din App Store sau Play Store.

via gadgets.ndtv.com

PUBG Mobile ajunge la versiunea 0.8.0, primeşte harta Sanhok, arme noi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.