Life is Strange: Before the Storm este disponibil pe Android şi iOS

După Life is Strange, acum şi prequel-ul Life is Strange: Before the Storm ajunge pe iOS şi Android. A fost o mică bâlba la început, jocul fiind scos din Play Store pentru câteva ore, apoi readus înapoi. Avem detalii despre titlu mai jos.

Am jucat deja Life is Strange: Before the Storm pe consolă şi mi-a plăcut atmosfera sa adolescentină. M-am simţit ca la liceu, strecurându-mă de acasă la un concert rock şi controlând-o pe Chloe Price, care încearcă să se adapteze la viaţa fără tată şi cu un nou iubit al mamei sale. Are sentimente puternice pentru Rachel Amber, datorează bani pentru iarba unui dealer şi este o fiinţă plină de angoasa şi visătoare.

Coloana sonoră este magică, o creaţie a formaţiei Daughter şi secvenţa din călătoria cu trenul în episodul 1 a fost o adevărată mostră de conexiune interumană imaculată şi fără vreun ascunziş. Variantele mobile de Life is Strange au un Photo Mode în game şi suport pentru controller. Titlul este un soi de aventura grafică în care controlăm doar replicile şi uneori şi mişcarea personajelor şi acţiunile lor.

Putem alege să furăm tricouri, să fim conflictuali sau nu şi să jucăm chiar un joc Dungeons & Dragons cu nişte nerds la liceu. Între timp aflaţi că suntem la 4 zile distanţă de lansarea lui Life is Strange 2, care vine pe 27 septembrie.

Găsiţi jocul în Play Store şi App Store (primul episod e gratis, iar toate impreuna costa 12 euro, cu tot cu episodul bonus.

via Droidgamers

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.