Toamna se numără lansările de simulatoare sportive, fie ele la firul ierbii sau manageriale. În vreme ce încă aşteptăm un semn de viaţă de la PES 2019 şi FIFA 19 pe mobil, Football Manager 2019 e cu un pas mai aproape de lansare. SEGA a confirmat debutul acestui titlu pe 2 noiembrie. Avem detalii mai jos.

La acea dată titlul va sosi atât pe PC, cât şi pe console şi mobil. E interesantă segmentarea în două ramuri: Football Manager 2019 Mobile şi Football Manger 2019 Touch. Ambele vor avea parte de sistemul mult hulit de la Mondial VAR, dar şi goal line, plus licenţa oficială Bundesliga în sfârşit. Veţi putea avea un control sporit asupra sesiunilor de antrenament şi asupra echipei aşezate în teren.

Există şi un sistem interactiv de tutorial, care le va permite începătorilor să înveţe mai rapid şi mai eficient cum funcţionează Football Manager. Evident s-a umblat şi la meniuri şi la engine-ul grafic şi există un nou sistem de “manager induction”. FM 2019 mai aduce şi feedback din partea agentului atunci când faci negocieri petnru transferuri şi briefinguri mai complexe înainte de meciuri.

Nu ştim încă preţul jocurilor, dar în acest moment FM 2018 costă 4 dolari pe iOS şi vreo 50 de euro pe PC. Mă aştept la ceva gen 9.99 euro pe iOS şi Android pentru noua versiune. SEGA a trecut printr-o tranziţie în ultimul an, schmband sediul, practicile de lucru şi echipa de dezvoltatori. De această dată vom avea şi o versiune de Nintendo Switch se pare.

via Phone Arena

SEGA va lansa jocul Football Manager 2019 Mobile pe 2 noiembrie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.