FIFA Mobile îşi începe noul sezon (2019) cu un nou engine, îmbunătăţiri la gameplay

Ne-am jucat luna trecută aşa numitul “FIFA 19 Mobile”, de fapt cel mai nou update adus celebrului FIFA Mobile, sau FIFA Football/FIFA Soccer cum mai este cunoscut internaţional. Pe atunci era doar în faza beta, iar acum a sosit varianta finală şi aflaţi ce e nou mai jos.  Jocul se afla pe Android si pe iOS gratuit.

După 2-3 ani în care nu am fost încântat de ce a făcut EA cu FIFA Mobile, se pare că revenim la gameplayul de la FIFA 15, în cel mai bun mod posibil. Acum poţi juca Head to Head cu alţi gameri şi mă refer la meciuri complete. E parcă o idee mai uşor să înscrii decât până acum şi avem şi un engine grafic nou, inspirat de cel de pe console. FIFA Mobile cel nou se găseşte pe iOS şi Android, cu noul sezon la pachet.

Animaţiile sunt ceva mai fluide şi aparent avem un AI mai realist. Fotbaliştii faimoşi, precum Neymar, Cristiano Ronaldo sau Lewandovski au fost randaţi cu mai mare atenţie la detalii şi la gesturile tehnice unice lor. Se schimbă iarăşi meniul, binişor organizat, ca o diagramă de corporaţie parcă. Pe lângă meciurile Head to Head avem şi confruntări cu AI-ul într-o sumedenie de tuttoriale care ne aduc cărţi de joc cu jucători Silver, Gold, sau cei de elită.

În continuare avem sistemul Chemistry care creşte statisticile echipei dacă includem jucători din aceeaşi ţară, echipa sau ligă. Cerinţele jocului nu sunt mari şi îl puteţi juca şi pe hardware de 2012. Totuşi dacă vreţi să jucaţi Head to Head şi să arate şi bine e nevoie de ceva din 2014 sau 2015 măcar. Avem şi noi celebration-uri, turnee săptămânale şi diviziile Amateur sau Pro, cu AI Trainer.

Pe iOS aveţi nevoie de minim iPhone 6.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.