Fortnite este pe buzele tuturor în aceste zile, dar PUBG vine tare din urmă, având totuşi cel puţin o platformă de pe care lipseşte. PS4 e marea sa lipsă şi dacă teasere şi scăpări au tot fost până acum, avem ceva mai oficial: o listare a versiunii de PS4 pe Amazon.

În ultimul an PUBG a primit o variantă Mobile care a devenit hit şi una Mobile Lite care rulează pe foarte multe terminale mobile. A ieşit din early access pe PC, a ajuns pe Xbox One, dar nici o mişcare pe PlayStation. Zic că ar putea rula şi pe consolele last gen fără probleme, dar şi acolo e de aşteptat. Listarea de pe Amazon a lui Player Unknown Battlegrounds penru PS4 a fost descoperită de către utilizatorul Twitter Wario64, care este o sursă respectată de scăpări legate de jocuri.

El postează de obicei informaţii despre discounturi ale jocurilor şi oferte speciale. Pagina de pe Amazon nu include vreun detaliu sau chiar artwork oficial PUBG, deci privim totul cu precauţie. Măcar avem dată de lansare pe PS4 şi anume 8 decembrie. Listarea a fost repede scoasă de pe Amazon când postarea a devenit virală. E amuzant că o lansare PUBG pe PS4 nu a fost niciodată anunţată oficial în mod clar.

Bluehole a confirmat totuşi că se află în discuţii cu Sony despre joc, dar nimic dincolo de asta. Recent au apărut şi dovezi legate de apariţia de date PUBG pe serverele PlayStation, iar tot recent o versiune a jocului a primit un rating de la Korean Games Board. 8 decembrie este a doua zi după The Game Awards 2018, iar PUBG ar putea fura ceva hype de la eveniment, mai ales dacă şi câştigă ceva acolo.

via Slashgear

PUBG vine pe PS4 pe 8 decembrie, conform unei listări Amazon
Tagged on:             

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.