The Elder Scrolls: Blades a fost amanat pana in 2019

Fiind inceput de decembrie zilele astea, v-ati intrebat probabil unde e jocul Elder Scrolls pentru mobile promis de Bethesda. El a fost amanat pana in 2019 si avem detalii mai jos.

The Elder Scrolls: Blades era anuntat si prezentat la E3 2018, pe un iPhone X. Avea sa ajunga si pe Android si initial se vehicula un debut in toamna. Apoi a fost mutat in decembrie, iar acum in 2019. Cum nimeni nu vrea un joc doldora de buguri pe mobil, mai ales cum a fost portarea de Bioshock, creatorul titlului a preferat amanarea.

Ideea este de a ne oferi un crampei din experienta Elder SCrolls, dar pe mobil, intr-o varianta bite-size usor de jucat pentru oricine. Mie imi seamana mai mult cu Infinity Blade, serie oprita cu ceva vreme in urma, dar apreciata la vremea sa ca joc benchmark de mobil.

Cine intra pe App Store acum vede jocul listat cu data de lansare 31 martie 2019. Va fi un titlu gratuit, cu IAP-uri totusi. Avem chiar si o poveste tipica universului: luptatorii cei mai puternici ai imperiului sunt in extil, iar voi, personajul principal reveniti in orasul de bastina, gasit distrus.

De aici incep quest-uri prin care ne batem cu creaturi mitice, inclusiv scheleti reanimati (erau in trailer) si urmeaza mult dungeon crawling. Trebuie sa si reconstruim orasul anterior mentionat si avem si sectiune PvP. Totul cu tap si swipe.

via Android Central

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.