În ultimele 24 de ore s-au anunţat jocurile gratuite pentru cei cu abonamente PlayStation Plus pe luna decembrie 2018. Pentru că tot stăm în casă la adăpost de frig avem ocazia să tremurăm puţin cu Soma şi să ne jucăm şi un Onrush. Alte bunătăţi aflaţi mai jos.

Pentru că sunt sigur că mulţi dintre voi au profitat de reducerea de 20% la abonamentul PS Plus de Black Friday, e momentul să culegeţi roadele. Astfel, posesorii de PS4 au parte de jocurile Onrush (76% pe Metacritic) şi Soma (79% pe Metacritic). Cei cu PS3 primesc Steredenn şi Steins;s Gate (83% pe Metacritic). Pe PS Vita aveţi o ofertă crossbuy cu PS4, pentru Iconoclasts, plus titlul “Papers, Please”.

Onrush este un joc cu cifra octanică ridicată, undeva între racer şi Carmageddon şi cu ceva din nebunia şi decorul ultimului Mad Max. Am văzut pe cineva pe YouTube care descria acest joc ca “Motorstorm meets Rocket League meets Burnout”.

Soma este un joc coşmaresc, un titlu SF horror de la producătorii lui Amnesia: The Dark Descent. O bună parte din el nu are sens şi este confuză, dar avem câteva twist-uri nebune pe la jumătate şi spre final. A debutat pe PS4 în 2015 şi este un survival horror single player, în care vom investiga o construcţie subacvatică, un laborator imens de cercetări.

Sunt şi roboţi umnoizi creepy, puzzle-uri şi multe secvenţe în care trebuie să fugiţi de pericol. Voice acting-ul e aur curat.

via Sony

Iată jocurile gratuite pentru PlayStation Plus pe decembrie 2018

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.