Elder Scrolls: Blades este primul joc prezentat pe iPhone Xs şi arată bine, dar e simplu (Video)

În fiecare an, atunci când se lansează un iPhone nou, urcă pe scenă şi un reprezentant al unei companii producătoare de jocuri pentru a ne arăta un nou titlu care va rula pe acele modele iPhone. În 2018 a fost vorba despre un reprezentant Bethesda, care a prezentat o sesiune de gameplay în The Elder Scrolls: Blades.

Acesta este primul joc ce a primit demo pe iPhone Xs, punând în valoare capacitatea procesorului cel nou Apple A12. Este un RPG first person cu control mult simplificat şi cu lupte cu dragoni si dungeon-uri inspirate de Skyrim. Todd Howard de la Bethesda a prezentat o grafică foarte arătoasă, cu o sumedenie de poligoane şi reflexii, foc ultra realist şi magii care îţi furau privirea.

Am văzut fiecare umbră dintr-o pesteră, în sfârşit zăpadă care arată decent pe pământ într-un joc de mobil şi arme metalice care chiar au reflexii reale. Elder Scrolls are parte de full scale processing, efecte de adâncime a câmpului vizual şi cumva îmi dă un mare vibe de Infinity Blade, dacă e să fiu sincer. Blades se poate juca atât în portret, cât şi landscape.

În afară de iOS, va sosi şi pe Android, dar şi pe PC şi chiar VR la un moment dat. Din ce văd în gameplay totul e pe bază de tap şi swipe. Avem 3 bare mari jos, pentru viaţă, mana şi încă un atribut. Am văzut şi câteva urne şi dungeon-uri care arătau cam modest, deci mai e de lucru. Eu tot zic că e mai mult Infinity Blade şi luptele durează prea puţin… Poate mă înşel.

Îmi place meniul de personalizare a eroului şi de echipament. Jocul ar fi trebuit sa vina pe 1 septembrie, dar pare a fi fost amanat.

via gadgets.ndtv.com

2 Replies to “Elder Scrolls: Blades este primul joc prezentat pe iPhone Xs şi arată bine, dar e simplu (Video)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.