Dacă Fortnite a avut un crossover cu Avengers: Infinity War, ei bine PUBG Mobile se pregăteşte de unul cu Resident Evil 2. Remaster-ul Resident Evil 2 ar trebui să vină la începutul anului viitor şi acel debut va fi sărbătorit cu câteva crossosver-uri, mai ales în jocurile cu bătăi.

Avem deocamdată un teaser de la Tencent, care prezintă gameplay din Resident Evil 2, deci nu ştim exact ce vine nou în PUBG. Eu speculez că vom avea costume preluate din RE 2, eventual şi o hartă Racoon City ar fi genială. Nu ar strica şi nişte zombies cum am văzut în Free Fire şi câteva dintre armele din joc. Mă gândesc la shotgunuri, un Magnum sau lansatoarele de rachete.

Bănuiesc că ar fi o scuză bună şi să fie înlocuită furtuna care restrânge harta cu un T Virus care se extinde să zicem. Ideile sunt infinite, dar cred că nu prea primim mare lucru în afară de costume. Încă nu avem un joc battle royale solid pe piaţa care să ne aducă atât lupte cu zombii, cât şi fugareala cu alţi gameri. Poate Dying Light cel nou să ofere aşa ceva..

via Droidgamers

PUBG Mobile va avea un crossover cu Resident Evil 2
Tagged on:         

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.