Vainglory este poate cel mai apropiat joc de League of Legends pe mobil, iar popularitatea sa a fost în creştere în ultimii ani. Cel mai nou update al său aduce în sfârşit suport cross platform între telefoane mobile şi PC.

Creaţie a celor de la Super Evil Megacorp, jocul este un MOBA clasic 5 vs 5, care a debutat şi pe Steam cu ceva vreme în urmă. A fost actualizat periodic cu noi eroi, abilităţi, turnee şi moduri de joc. Acum poţi în sfârşit să joci de pe iPhone cu cineva care e pe PC, sau să stai în pat pe MacBook şi să joci contra cuiva care e într-un Starbucks în Fiji pe o tabletă Samsung.

Vainglory debuta în noiembrie 2014 pe iOS şi ajungea pe Android în 2015. Pe Windows şi Mac sosea vara trecută în faza alpha, iar de abia pe 13 februarie 2019 a fost lansat în versiunea full pe acele platforme. Gameplayul este tipic MOBA: două echipe de câte 5 jucători se luptă pentru a distruge baza inamică, iar traseele dintre baze sunt pline de turete şi inamici controlaţi de AI pe care să îi omorâţi.

Ei vă acorda puncte de experienţă şi bani, cu care deblocaţi abilităţi şi echipamente. Odată cu actualizările din ultimii ani am primit şi suport pentru control pe bază de joystick, Talents (updgrade-uri de eroi în modurile Blitz şi Battle Royale) şi comunicare între gameri. Puteţi descărca jocul gratuit de aici pe iOS şi de aici pe Android.

via Droidgamers

Vainglory primeşte suport cross platform pentru mobile şi PC
Tagged on:             

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.