Borderlands 3 ar fi trebuit să fie anunţat la GDC 2019, poate la E3 2019, dar iată-l apărând de nicăieri la acest început de aprilie. Primeşte un trailer şi o dată de lansare: 13 septembrie. Ah, am uitat… şi o exclusivitate pe PC în Epic Store.

Jocul va ajunge şi pe PS4 şi pe Xbox One evident, dar şi pe PC, unde nu va fi pe Steam o bună perioadă de timp. Va fi exclusiv în Epic Store până în aprilie 2020. Deocamdată avem doar un trailer cu mici secvenţe din poveste şi ceva personaje noi. Un trailer cu gameplay va sosi pe 1 mai. Grafica cartoonish şi pormisiunea a “1 miliard de arme”, plus planete noi ne cresc tensiunea.

Parcă totul este ceva mai gritty decât până acum, mai matur şi dur. Echipa de dezvoltatori ar fi lucrat îndeaproape cu AMD pentru a oferi cea mai bună experienţa pe sistemele cu procesoare Ryzen şi GPU Radeon. Acum vom explora noi lumi dincolo de Pandora cea pustiită de Handsome Jack. Vom juca cu Moze The Gunner, Amara The Siren, FL4K The Beastmaster şi Zane The Operative.

Borderlands 3 e realizat pe bază de tehnologie Unreal Engine şi va rula binişor şi pe PC-uri mai slabe aparent. Precomenzile au început deja AICI, de la 59.99 euro. Până să vină jocul, azi tocmai a debutat o versiune remasterizata a primului Borderlands din 2009, dispoonibila pe PC, PS4 şi Xbox One.

via The Verge

Borderlands 3 se lansează pe 13 septembrie, vedem primul trailer (Video)

One thought on “Borderlands 3 se lansează pe 13 septembrie, vedem primul trailer (Video)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.