Call of Duty Modern Warfare 2019 devine oficial, va avea cross platform play

În prag de E3 2019 au început deja anunţurile de jocuri blockbuster ale anului. Parcă de nicăieri şi cu mai puţine teasere decât ne aşteptam a apărut în peisaj un nou titlu Call of Duty. Mă rog, nu chiar nou… Este un reboot de Call of Duty Modern Warfare, care aduce ceva noutăţi. Modern Warfare a fost poate cel mai bun CoD din istoria seriei, fie că vorbim de povestea din single player sau de experienţa din multiplayer, iar Activision speră să repete sucesul.

Reţineţi că nu avem de-a face cu un sequel aici, pentru că Modern Warfare 2 şi 3 au fost sequel-uri. Acest reboot îl include totuşi pe Captain Price şi aparent povestea va fi una mai întunecată, plasată în acelaşi univers MW. Infinity Ward e din nou la cârmă şi vom putea juca în acest titlu atât ca Team Bravo, soldaţii deja celebri din Vest, cât şi ca rebelii din Orientul Mijlociu.

Avem şi un trailer mai jos, care ar conţine secvenţe in game, din câte se lauda Activision cel puţin. Evident vom avea un FPS aici, unul axat pe intervenţia ruşilor în Orientul Mijlociu. Din ce am înţeles va exista şi un nivel în Londra şi atacuri teroriste în Europa de oprit. Sunt zvonuri că vom vedea şi o variantă nouă a legendarei hărţi Nuketown.

Nu vom avea mod Zombies în acest titlu, aşa cum a confirmat un angajat Infinity Ward. Vom primi în schimb o campanie single player, una co op şi un mod multiplayer. Nu avem nici o informaţie despre un mod Battle Royale, dar nu cred că se va putea fără, la cât de trendy e. Mai sunt şi alte noutăţi în abordarea acestui CoD; fără Season Pass, DLC gratuit şi suport cross platform play. Se pare şi că nu vom avea Specialişti în acest joc.

Scăpările arată şi că multiplayerul din MW cel nou va include un mod cu 20 de jucători. Până acum aveam doar 6 versus 6 sau Ground War, cu un maxim 18 jucători în lobby. Posibil să vedem un mod de joc cu 10 versus 10, să zicem un Team Deathmatch. Din ce vedem în trailere se merge mult pe poveştile Orientului Mijlociu şi traumele aduse de război acolo, inclusiv efectele asupra copiilor.

Vor fi şi schimbări la nivel de Night Vision şi infraroşu. În jocul original aşa ceva era revoluţionar, dar acum avem un spectru extins de lumină reprezentat de engine-ul folosit. Va fi un feeling mai realist de night vision, se va lucra cu ray tracing, inclusiv la nivel de sunet. Aşteptaţi-vă să aflaţi mai multe detalii la E3 2019 şi poate să vedem şi un demo.

Jocul vine pe 25 octombrie pe PC, PS4 şi Xbox One.

via Zona IT

One Reply to “Call of Duty Modern Warfare 2019 devine oficial, va avea cross platform play”

  1. Salutare!!!Asteptam cu nerabdare dar suntem in luna iulie,se poate deja face preorder si nu avem dezvaluit nimic inafara de trayler,si cateva informati despre joc.Observ aici ca ori Activision este destul de retinut in a dezvalui mai multe,sau ne lasa intentionat in suspans!Oricum eu il astept cu nerabdare,in special pt ca am jucat toate serile de COD,iar experienta multiplayer este una deosebita.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.