Suntem la final de lună mai, deci e momentul să aflăm ce ne-a pregătit Sony pentru luna iunie, când vine vorba de jocurile gratuite cu abonamentul PlayStation Plus. Primim Borderlands: The Handsome Collection şi Sonic Mania, care sosesc pe 4 iunie.

Sonic Mania este un joc old school, care aminteşte de clasicul Sonic The Hedgehog 16 bit, un platformer legendar, în care Sonic, Tails şi Knuckles sunt personaje jucabile. Pentru acest titlu Sega a făcut ceva inedit, lansând mari fani din comunitatea de ROM hackeri Sonic să se ocupe de portare şi de dezvoltare. Jocul sosea în august 2017 pe Nintendo Switch, PS4, pe Windows şi Xbox One.

A fost un joc aniversar de 25 de ani pentru seria Sonic. Titlul a avut recenzii pozitive şi lumea a apreciat prezentarea, level design-ul, muzica, dar a criticat lipsa de originalitate. 1 milion de copii au fost vândute în anul de debut.

Borderlands: The Handsome Collection e probabil cel mai atractiv joc oferit de Sony la PS Plus în ultimul an. Că tot vine Borderlands 3 pe 13 septembrie e ideal să jucaţi acest bundle pentru a vă aduce la zi cu povestea. Acest pack sosea în martie 2015 pe PS4 şi Xbox One şi include la pachet Borderlands 2 şi Borderlands: The Pre Sequel.

În cazul în care vă întrebaţi ce s-a ales de primul Borderlands, el a primit un remaster 4K lansat luna trecută pe toate consolele. Cât despre jocurile din Handsome Collection, ele rulează în Full HD la 60 FPS. Salvările de la jocurile originale pot fi folosite aici. Pana pe 4 iunie mai puteti juca jocurile gratuite din luna mai pe PS4: Overcooked si What Remains of Edith Finch.

via Polygon

Jocurile gratuite PlayStation Plus pe iunie 2019 sunt Borderlands Collection şi Sonic Mania

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.