În ultima săptămână a curs cu anunţuri de la E3 2019, dar şi de la evenimentele conexe de gaming. Electronic Arts a avut propriul EA Play, unde a anunţat totul despre FIFA 20, inclusiv data de lansare, detalii despre un mod de fotbal stradal şi un trailer.

FIFA 20 va sosi pe 20 septembrie (prin Origin) şi include îmbunătăţiri la apărare la nivel de AI, o tragere mai realistă la poartă şi un nou mod de a bate lovituri libere şi penalty. Aminteşte şi mai mult de un mini game acum şi avem o ţintă consistentă. Vom avea şi chain-uri de skill moves, control manual mai bun pentru portar şi centrări mai realiste.

Cei care au EA Access vor putea juca FIFA 2020 cu o săptămână mai devreme decât restul lumii. EA a gândit acest joc pentru a face momentele de “1 la 1” mai frecvente şi palpitante. Fiecare decizie a fiecărui jucător devine mai importantă deci. O mecanică nouă este cea de dribbling strafe, care îţi permite să te mişti cu mai multă agilitate şi să ademeneşti adversarul într-o direcţie, în vreme ce tu pleci în alta.

Fizica mingii s-a schimbat iar, cu extra traiectorii de şut şi reacţii mai realiste la intrări prin alunecare.

Cât despre VOLTA Football, acesta este un soi de reîncarnare de FIFA Street. Este o miuţă cu avataruri feminine şi masculine personalizate şi cu mediu de joc exotic. Vor fi şi ligi speciale de VOLTA şi nu avem portar, ci este “pe alese”. Puteţi juca 3 vs 3 sau 5 vs 5. Şi Futsal a fost inclus în aceasta experienţă. Puteţi debloca o sumedenie de echipamente pentru jucători sau plati pentru ele.

via dualshockers

FIFA 20 anunţat oficial: dată de lansare, miuţa VOLTA şi trailer
Tagged on:                         

2 thoughts on “FIFA 20 anunţat oficial: dată de lansare, miuţa VOLTA şi trailer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.