Google a închis aplicaţia YouTube Gaming în luna mai a acestui an, dar funcţiile sale au fost integrate mai nou în aplicaţia de bază YouTube. Odată cu versiunea YouTube 14.31 veţi putea face live stream cu jocuri direct din YouTube, inclusiv cu faţa voastră capturată de camera selfie.

Acum veţi putea face screen casting cu această aplicaţie pentru sesiunile voastre de gaming. Din ce am înţeles sunt ceva diferenţe dintre implementarea de aici şi cea din YouTube Gaming. Spre exemplu nu mai primiţi şi funcţia de captură video cu stocare locală. Era utilă pentru a edita gameplayul ulterior şi a evita bâlbe şi picaje din live.

Pentru a face acele capturi veţi folosi Google Play Games, aplicaţia dedicată. Există şi cerinţă de a avea cel puţin 1000 de abonaţi, altfel nu veţi putea face live streaming cu ecranul vostru (şi nici un fel de alt stream, nici cu camera principală). Cât despre captura de ecran, trebuie doar să apăsaţi pe un mic icon în formă de mobil în zona de sus a paginii setup, apoi alegeţi orientarea portrait sau landscape şi alegeţi şi jocul.

Veţi vedea apoi un meniu gri peste jocul vostru, cu setări legate de microfon, camera selfie, comentarii şi alte câteva opţiuni. Puteţi obţine toate aceste funcţii descărcând APK-ul noii aplicaţii YouTube de aici.

via Mobilissimo.ro

YouTube oferă acum posibilitatea de a face live streaming cu jocuri direct din aplicaţia de bază
Tagged on:             

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.