Jocurile gratuite PlayStation Plus pe august 2019: Wipeout Omega şi Sniper Elite 4

Sony a anunţat pe 2 august care sunt jocurile gratuite oferite cu abonamentul PlayStation Plus pe luna august 2019. E vorba despre Sniper Elite 4 şi WipeOut Omega Collection, despre care aflaţi detalii mai jos.

În intervalul 6 august – 2 septembrie veţi putea juca cele două titluri dacă aveţi abonament PS Plus. WipeOut Omega Collection este o colecţie de jocuri din seria Wipeout, titluri de curse cu nave spaţiale. A definit genul acesta de racere şi a inclus coloane sonore care abundau de Chemical Brothers şi Prodigy. Mulţi au descoperit de altfel Prodigy odată cu primul Wipeout pe PlayStation 1, în anii ’90.

În colecţie sunt incluse Wipeout 2048, Wipeout HD şi expansion-ul HD Fury. Există şi compatibilitate cu PlayStation VR.

Sniper Elite 4 este un shooter third person, în care jucaţi rolul unui sniper în Al Doilea Război Mondial. Veţi lupta contra forţelor Axei, cu misiuni realizate în Italia anului 1943. Veţi face scouting şi apoi sabota inamicii, cu capcane, puşcă cu lunetă, exploibil şi multe altele. Există şi mod co op şi multiplayer competitiv. Acest shooter tactic stealth a sosit pe PS4, Windows şi Xbox One pe 14 februarie 2017.

Există şi un sistem X Ray, care urmăreşte glonţul din puşca cu lunetă până la ţintă, arătând organele interne distruse de acesta. Sunt incluse şi kill-uri cu şrapnel, melee şi stealth, tot cu X Ray. În luna iulie jocurile gratuite PlayStation Plus au fost PES 2019 şi Horizon Chase Turbo, doar că PES 2019 a fost înlocuit cu Detroit Become Human, în mod surprinzător.

via gametyrant

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.