Summer Well 2019 are şi LAN Party cu Counter Strike pe PC retro şi multe alte jocuri

Azi a debutat Summer Well 2019 la Domeniul Stirbey şi se pare că are şi o latură de gaming. Într-o zonă special amenajată la eveniment se lasă cu un LAN Party şi cu meciuri de Counter Strike 1.6 pe PC-uri retro. E vorba despre un LAN Party Powered by Logitech G şi avem mai multe detalii mai jos.

Se vor putea juca în zona de gaming titluri ca Mortal Kombat 11, FIFA 19, Guitar Hero sau Gran Turismo Sport. În plus, la Summer Well se vor sărbători şi 20 de ani de la lansarea lui Counter Strike şi asta prin competiţii în versiunea retro a hărţii clasice Dust 2, lansată de Valve special cu ocazia aniversării. Vor fi şi competiţii 5 versus 5, pe laptopuri Acer Helio 300 şi cu periferice Logitech G.

Acesta este un fel de aperitiv pentru Bucharest Gaming Week, care are loc între 4 şi 10 noiembrie şi reuneşte competiţii de gaming, prezentări de jocuri, sisteme de gaming şi proiecte locale din lumea jocurilor. Evenimentul central are loc la Palatul Parlamentului în weekendul 9-10 noiembrie.

În comunicatul oficial legat de evenimentul de la Summer Well, am aflat şi că Electronic Arts ar include Liga 1 în FIFA 20, dar zic să nu ne pripim, pentru că sună prea bine. Cât despre pasionaţii de maşini, pentru ei există la Summer Well 2019 Gran Turismo Sport jucat în VR cu ajutorul celor două simulatoare de racing Logitech G.

Dacă vă simţiţi Slash de la Guns ‘n Roses, atunci aveţi Guitar Hero, iar că tot am menţionat VR, Gateway VR Studio – Virtual Reality Arcade va aduce două setup-uri VR unde veţi putea juca Beat Saber. I’ll be there!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.