eFootball PES 2020 a debutat pe mobil şi se poate instala acum

După ce am jucat deja FIFA 20 pe mobil vreo lună (mă rog, de fapt un update pentru FIFA Mobile), iată că vine în sfârşit şi PES 2020 pe mobil. Se numeşte eFootball PES 2020 şi a primit o dată de lansare, 24 octombrie. Îl puteţi totuşi instala chiar de acum, fiind disponibil în Early Access.

Jocul are licenţe oficiale pentru cluburi ca Manchester United şi FC Bayern Munchen, dar şi FC Barcelona şi Juventus. Aceştia sunt parteneri oficiali, iar Juventus e scos în evidenţă, pentru că lipseşte din FIFA anul ăsta. Jocul este realizat pe baza lui Unreal Engine 4, ceea ce sună binişor pentru un joc de mobil. Veţi putea crea şi o echipă tip Fantasy, cumpărând jucători sau deblocându-i.

În perioada de Early Access veţi putea juca doar câteva tipuri de meciuri şi participa la evenimente şi turnee, dar nu veţi avea toate ligile şi secţiunile deblocate. Iată şi timeline-ul perioadei de Early Access şi lansare:

Pre-Open period

  • European Clubs Challenge (VS COM): Available after maintenance, October 18th – October 24th 8:00 (UTC)
  • European Clubs Challenge (VS UŞER): Available October 21st 5:00 (UTC) – October 21st 9:00 (UTC)

Official Launch – October 24th 8:00 (UTC)

  • Commemorative Login Campaign for update of eFootball PEŞ 2020
  • Spanish League Challenge (VS COM)
  • Online Match Challenge (VS USER)
  • Spanish League Stars (Box Draw)
  • POTW: Worldwide Oct 24 ’19 (Special agent)

Jocul va fi disponibil gratuit pe iOS şi Android de pe 24 octombrie. O noutate a lui PES 2020 Mobile este conceptul de “Dribble in a tile”, un dribling de mare precizie pe o zonă mică. Este inspirat de Andres Iniesta, fost jucator legendar la FC Barcelona. O altă noutate este Encoruage, care îţi permite să creşti moralul echipei şi să îi dai un boost în meci.

PES 2020 Mobile mai include şi legende ca Beckham, Zico, Totti, dar şi Batistuta şi Oliver Kahn. Jocul se descarcă de AICI şi atenţie căci are peste 2 GB şi perioade de mentenanţa.

via Phone Arena

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.