Un nou joc Batman Arkham se afla în dezvoltare, s-ar numi Arkham Legacy

Quadrilogia Batman Arkham a fost perfectă aşa cum a fost, iar orice i-ai adăuga ai risca să o strici. Totuşi Rocksteady simte presiunea celor de la Warner să mai scoată un titlu, mai ales că interesul în Batman a crescut din nou odată cu schimbarea de gardă în lumea cinematică. Se pare că viitorul joc ar fi deja în dezvoltare sub numele de Arkham Legacy.

Batman Arkham Legacy ar creşte numărul de personaje jucabile şi ar putea avea oarecum legătură cu serialul “Gotham”. Am putea juca cu Inspectorul Gordon, poate Catwoman, Red Hood, Robin, poate chiar Alfred şi Batwoman. Se zvoneşte că vom avea un anunţ la The Game Awards la final de an. Se pare că vom juca cu “familia” lui Batman şi nu ştiu de ce, dar asta îmi sună rău de tot a RPG.

Sursă este un zvonac numit Sabi, aşa bine conectat încât Nintendo şi-a trimis avocaţii să îi închidă gura după E3 2019. Posibil să aflăm ceva nou şi pe 25 octombrie, când Arkham Origins împlineşte 6 ani. WB Games Montreal a făcut aluzii la un joc nou în septembrie şi ne întrebam dacă îl va lansa pe consolele current gen sau pe cele next gen, că PlayStation 5.

Au trecut 4 ani de la ultimul release din seria principală, Arkham Knight şi vreo 3 de la Arkham VR, care a fost mai mult un experiment. Am următoarea teorie: dacă jocul vine rapid, în câteva săptămâni e clar un efort atipic, vreun RPG sau film jucabil Telltale. Doamne fereste să nu fie vreun fighter… Dacă vine la anul sunt şanse de titlu hardcore amplu de PS5.

Legacy duce şi cu gândul la fii, fiice ale lui Batman… sau alte rubedenii din clanul Wayne.

[via techradar]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.