Un retailer din România a listat deja PlayStation 5 la precomandă; Iată preţul său!

Magazinele online din România au devenit foarte precoce de la o vreme! Avem produse listate înainte de lansare, de obicei telefoane Xiaomi. Acum şi celebrul PlayStation 5 este deja listat pe JRC Gamecenter la suma de 2499 lei la precomandă.

Cu câteva săptămâni în urmă Sony a confirmat existenţa lui PS5 sub acest nume şi a anunţat că va sosi în perioada sărbătorilor de iarnă din 2020. Au prezentat şi un teaser pentru noul controller, care ar avea extra feedback haptic. Preţul de 2499 lei de la JRC e mult mai mic decât suma de 4000+ lei prezentată de un magazin din Suedia cu câteva luni în urmă.

Posibil să vedem totuşi variante ale consolei, precum cea standard şi Slim în prima fază, ulterior şi una Pro. Am aflat recent şi că PS5 va avea compatibilitate cu jocurile de PS4 şi că va sosi cu SSD, ray tracing şi sonorizare cu surround 5.1. Procesorul său ar trebui să fie un AMD bazat pe tehnologie Ryzen, având 8 nuclee şi folosind tehnologia Zen 2.

Va avea şi GPU custom Navi, suport pentru rezoluţie până la 8K, dar cel mai probabil standardul va fi 4K. Nu renunţă la drive-ul Blu-ray, deşi unii se aşteptau la asta.

Cât despre JRC, magazinul a intrat la noi în ţara în ultimul an şi dacă nu mă înşel este un lanţ central-european de Gameshop-uri, care pare să aducă mai devreme marfa şi la preţ bun. Ştiu ceva lume care şi-a luat Nintendo Switch Lite de acolo foarte rapid. Eu am luat vreo 2 jocuri de PS4 pe care nu le mai găseam la Media Galaxy.

Aşteptăm şi detalii despre PS5 VR, care am auzit că va integra extra camere şi va scăpa de cabluri.

Sursa: Gameclub

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.